مدیرعامل جدید صندوق دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: نگاه به این مجموعه به عنوان یک استارتاپ یا شرکت خلاق صنعتی با توسعه خدمات نوآورانه و ارائه فرصتهای جدید برای طلاب، مسیر پیشرفت خود را با انگیزهای مضاعف دنبال خواهد کرد.
حجتالاسلام والمسلمین حامد براتی، مدیرعامل جدید صندوق قرض الحسنه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل صندوق این دفتر ضمن قدردانی از ریاست محترم و کارکنان دفتر تبلیغات اسلامی اظهار کرد: مدیریت مجموعهای با این حجم از اهمیت و اعتبار، که با سرمایه اولیه حضرت امام خمینی (ره) پایهگذاری شد، بسیار چالشبرانگیز بوده و تلاش بسیاری میطلبد؛ چراکه این مجموعه در گذر زمان ارتباطات مستمری با بیوت مراجع، بیت رهبری و دیگر نهادهای مهم داشته و خدمات ارزشمندی به طلاب ارائه کرده است.
مدیرعامل جدید صندوق دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بیان کرد: امید دارم با همکاری مدیران محترم و ریاست دفتر، بتوانیم گامهای موثری برای رشد برداریم و در این راستا، قصد دارم به دو نکته درباره مسیر آینده اشاره کنم.
وی ادامه داد: نخست آنکه، اگر توفیقی حاصل شود، با دو رویکرد مشخص پیش خواهیم رفت که ابتدا، حفظ و تقویت سنتها و ساختار موجود و ارائه خدمات کنونی در چارچوب روابط و امکانات فعلی؛ دوم، نگاه به این مجموعه به عنوان یک استارتاپ یا شرکت خلاق صنعتی با توسعه خدمات نوآورانه و ارائه فرصتهای جدید برای طلاب، مسیر پیشرفت خود را با انگیزهای مضاعف دنبال خواهد کرد.
حجت الاسلام والمسلمین براتی گفت: چنین مجموعههایی اصولاً تفاوتهای زیادی با سازمانهای سنتی دارند، اگر یک سازمان رشد نکند، تنها دچار رکود خواهد شد و توان خدماترسانی مطلوبش کاهش مییابد.
مدیرعامل جدید صندوق دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: مجموعههای مبتنی بر خدمات سرمایهمحور و اعتبارزایی، اگر نتوانند روند صعودی خود را ادامه دهند، دیر یا زود محکوم به نابودی خواهند بود.
وی یادآور شد: اهمیت این موضوع در آن است که شروع یک مسیر نزولی برای چنین مجموعههایی، عملاً توان رقابتپذیری یا ارائه خدمات مقرونبهصرفه را از بین خواهد برد.